Om Danish Plank

Danish Plank Company ApS er en dansk producent af trægulve med ca. 50% egenproduktion. Vi fremstiller, rådgiver om og sælger massive planke- & stavparketgulve · lamelplank · 3-stavs lamelparket · fodlister. Desuden føres et stort program i tilbehør & træpleje.

Vi producerer massive trægulve af råtræ fra USA, Asien & Europa. Vore trægulve fås i rustik, natur & select kvalitet, faldende længde, ubehandlet og tappet. Danish Plank Company ApS har siden 1992 leveret kvalitets-løsninger i træ. Efterhånden blev produktionsfaciliteterne i Ferslev, Nordjylland, for trange. I 2004 blev vor nye fabrik i Aalborg uofficielt indviet og siden 2013 har vi udlagt produktionen til europæiske savværker.

Europæisk produktion

Vort råtræ importeres fra hele verden og forædles på europæiske savværker. Vore massivtræsprodukter håndsorteres for optimal kvalitet og fugt kontrolleres inden afsendelse. Egenproduktionen sikrer 100 % kvalitetskontrol. Med egen-importen gør dette Danish Plank Company ApS leveringsdygtig i eksklusive løsninger i træ til fornuftige priser.
Fleksibilitet og kvalitet er nøgleord for Danish Plank Company. Vore produkter sælges via fagfolk for at sikre korrekt rådgivning, montage og service.

Lager

Vi forsøger, at have de fleste trægulve på lager, men vi anbefaler altid at man i god tid bestiller det trægulv man ønsker, vi reservere således trægulvet så det står klar til dig på vort lager når du skal bruge det.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os